ایمپلنت لیزری

ایمپلنت لیزری چیست و چه مزیت هایی دارد؟ + نقش لیزر در جراحی ایمپلنت دندان چیست؟

امروزه لیزر پای خود را در درمان ایمپلنت دندان باز کرده و شاهد استفاده از لیزر در ایمپلنت هستیم. یک روش جدید که می‌تواند تجربه خوبی را برای بیمار به همراه داشته باشد. البته لیزر یک نام کلی برای طول موج های مختلف نوری است که در بسیاری از موارد و درمان ها به کمک انسان آمده تا با استفاده از آن بتوانیم کارهای درمانی خود را بهتر از گذشته به انجام برسانیم. اگر می‌خواهید درباره چگونگی استفاده لیزر در ایمپلنت دندان و مزایای آن بدانید، تا پایان با ما همراه باشید.


فهرست مطالب


ایمپلنت لیزری چیست؟

ایمپلنت لیزری و بکار بردن لیزر در کاشت ایمپلنت دندان کمک شایانی به متخصص ایمپلنت و بیماران کرده است. با لیزر می توان میزان جراحت به بافت لثه را به حداقل میزان ممکن رساند که این امر در بهبود سرعت بهبودی و کاهش درد و خونریزی های احتمالی بسیار مؤثر است. درمان و جراحی های ایمپلنت با لیزر به سرعت در حال گسترش بوده و از استقبال فراوانی در بین بیماران و دندانپزشکان همراه شده است.

کاربرد لیزر در ایمپلنت چیست؟

لیزر در تمام زمینه ها کاربرد دارد و یکی از مهم ترین کاربرد ها و روش های کاشت دندان استفاده از لیزر می باشد. امروزه در دندان پزشكي ايمپلنت، انديكاسيون‌هاي كلينيكي متعددي براي جراحي با ليزر وجود دارد. سیستم های لیزری متعدد موجود طیف وسیعی از کاربرد در بافت نرم و سخت دارند. سیستم های لیزری متفاوت دارای تاثیر زیادی در ايمپلنتولوژي مدرن جهت درمان ضايعات پري ايمپلنت و ضد عفوني سطوح ايمپلنت دارا می باشد.

ایمپلنت لیزری
ایمپلنت لیزری

استفاده از ایمپلنت لیزری به منظور جایگذاری ایمپلنت و recovery در مرحله دوم ایمپلنت دندان به همراه فرم دهی بافت نرم توصیه می شود. علاوه بر این استفاده از لیزر در دندانپزشکی به ضد عفونی کردن سطح های ایمپلنت در موارد پري ايمپلنتيس پيشنهاد مي‌شود.

بخوانید
شناخت انواع بیماری های دهان و فک و صورت + عملکرد متخصص بیماریهای دهان و فک و صورت چیست؟

لیزر از جمله جدید ترین روش ها و تکنیک های دندانپزشکی محسوب می شود که موجب کم شدن زمان ، درد و میزان خونریزی می شود. ایمپلنت دندان دارای دنیای بسیار گسترده ای می باشد اما از آن جایی که همراه با جراحی بود و در صورت ایجاد هرگونه عفونت امکان ناموفق شدن عمل و نپذیرفتن پایه تیتانیومی ایمپلنت وجود دارد، نیاز به روش های کاشت دندان جدید تر، کامل تر و کم خطر تر در کنار روش کاشت ایمپلنت احساس می شد. (تفاوت پین و پست دندان)

لیزر تراپی موجب کاهش درد و تورم بعد از عمل و همچنین کم کردن دوره ترمیم زخم جراحی می باشد. علاوه بر این، اثر لیزر در افزایش سرعت Integration و از آنجا “Early Loading”، Modification سطح ایمپلنت برای اتصال بهتر فیبروبلاستها و استئوبلاستها و همچنین جلوگیری از اتصال باکتریها و بالاخره اثر لیزر در درمان جراحی و غیرجراحی پری ایمپلنت نیز در حال پژوهش و بررسیهای دقیق تر می باشند.

معرفی انواع لیزر مورد استفاده در ایمپلنتولوژی

لیزر وسیله ای است که نورا با فرکانس های مختلف به شکل یک طیف واگرای کوچک و متمرکز از تشعشعات مونوکروماتیک در محدوده نور مرئی ساطع کند. از لیزر می توان برای انجام عمل های جراحی مختلف در زمینه های پزشکی و دندانپزشکی استفاده کرد. لیزر ها در دندانپزشکی به دو دسته لیزرهای بافت نرم و لیزرهای بافت سخت تقسیم می شوند. لیزر های بافت نرم شامل دستگاه های لیزر کربن دی اکسید( carbon  dioxide(CO2) )،  ان دی یگ ( Nd: YAG )، دیود، آرگون و هلیوم می‌شوند در حالی که اربیوم یگ  (Erbium: YAG (Er: YAG)) و Er: Yttrium scandiumgalliumgarnet (Er: YSGG) از لیزرهای نوع بافت سخت می باشند. از لیزر درمانی می توان برای لیزر بافت های نرم بدون نیاز به بیهوشی استفاده کرد. 

همانطور که اشاره شد استفاده از لیزر بسته به موقعیت کاربرد آن با طول موج های مختلف انجام می گیرد. دندانپزشک باید دانش کافی در خصوص طول موج های خاص به منظور استفاده از لیزر در درمان های مختلف داشته باشد و همچنین از نحوه درمان بافت ها و نتیجه آن توسط لیزر آگاه باشد. (کار لابراتوار چیست)

بخوانید
معرفی و بررسی بهترین موتور های ایمپلنت

نحوه عملکرد لیزر در دندانپزشکی و کاشت ایمپلنت چیست؟

پیشرفت در ایمپلنت دندانی و لیزر در دندانپزشکی تقریباً موازی با هم پیش می رود. لیزر درمانی در دندانپزشکی با هدف ارائه روشهای جدید با استفاده از تکنولوژی پیشرفته در ایمپلنتولوژی دلیل گسترش استفاده از هر دو تکنولوژی در کلینیک دندانپزشکی است. اما نکته مهم این است که چه وقت، کجا و به چه نحوی از این دو تکنولوژی همزمان باهم باید استفاده کرد. با توجه به این که نمی توان از تمام طول موج های لیزر در کاشت ایمپلنت بهره برد؛ آگاهی کامل از خصوصیات و ویژگی های طول موج های مختلف لیزر در کاربرد آنها در موقعیت های خاص از اهمیت بالایی برخوردار است.

تمام لیزر ها با تبدیل انرژی به شکل نور کار می‌کنند و زمانی که به منظور انجام عمل های جراحی و روشهای درمان دندان پزشکی مورد استفاده قرار می گیرند معمولاً به عنوان ابزار برش یا درمان بافتی که با آن در تماس قرار می‌گیرند؛ به کار می روند.

لیزر می تواند نوری را در طیف مرئی و با تمرکز و قدرت بالا روی بافت های در حال درمان متمرکز کند. نور لیزر، در یک طول موج مشخص و در یک طیف کوچک، تشدید شده و درنتیجه نوری با انرژی بسیار بالا تولید می کند. به همین علت می توان لیزر را با دقت بسیار بالا روی یک ناحیه کوچک متمرکز کرد. لیزر به دندانپزشک این امکان را می دهد که بافت مورد نظر را با دقت و ظرافت خاصی دریل کرده یا برش دهد.

مزایای جراحی ایمپلنت با لیزر چیست؟

ایمپلنت های دندانی، انتخاب فوق العاده ای برای جایگزین کردن دندان های از دست رفته هستند. به منظور استفاده از لیزر در ایمپلنتولوژی بهتر است با دندان پزشکان متخصص در لیزر مشورت کنید. درمان با لیزر مزایای درمانی قابل توجهی در مقایسه با چاقوها و تیغ های جراحی دارد که شامل کنترل دقیق‌تر پزشک و راحت تر بودن بیمار حین جراحی است.

مزایای جراحی ایمپلنت با لیزر

لیزر با عملکرد فوق العاده و کمترین تهاجم، درمان سریعی را به بیماران پیشنهاد می دهد و می تواند جایگزین قابل قبولی برای ابزارهای سنتی دندانپزشکی باشد. لیزر، دندان پزشکان را قادر می سازد عمل های جراحی پیچیده تر را با خونریزی بسیار کم، بهبود سریعتر ناحیه جراحی شده و کاهش شانس عفونی شدن زخم و تسریع در بهبود آنها انجام دهند. در نتیجه بیمار می تواند خیلی سریع تر به زندگی عادی باز گردد. بنابراین ترکیب دو تکنولوژی دندانپزشکی و لیزر، منافع و مزایای بسیاری برای دندان پزشک و بیمار خواهد داشت. (مدرک دندانسازی تجربی)

بخوانید
بررسی تخصصی و مقایسه برند های برتر کامپوزیت دندانپزشکی

از مهمترین مزایای استفاده از لیزر در دندانپزشکی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • افزایش هماتوسیس
  • بهبود سریعتر محل عمل 
  • حداقل آسیب به بافت های اطراف
  • کاهش تورم
  • کاهش عفونت به سبب اثر استریلیزاسیون 
  • احساس درد کمتر توسط بیمار

آیا استفاده از لیزر در دندانپزشکی و ایمپلنت دندان ایمن است؟

استفاده از لیزر در دندانپزشکی از سال ۱۹۹۰ به عنوان یک درمان ایمن و مطمئن در دندانپزشکی آغاز شد. در ابتدا از لیزر بیشتر به منظور کاهش آفت دهان و تبخال های لب و دهان همراه با دیگر ابزار دندانپزشکی استفاده می شد اما کم کم کاربرد آن در سایر درمانهای دندانپزشکی مانند درمان بیماریهای لثه و بریدن بافت های نرم نیز گسترش پیدا کرد. 

آیا درمان با لیزر برای بیماریهای لثه مناسب است؟

درمان بیماری های پریودنتال با لیزر شامل جرمگیری و صاف‌کردن سطح ریشه (SRP) می شود که یک روش غیر جراحی برای پاکسازی سطوح دندان و ریشه های آن است.

ایمپلنت لیزری
ایمپلنت با لیزر

درمان با لیزر یک روش درمانی به منظور ساخت مجدد استخوان، احیا و حفظ بافت لثه است بنابراین در صورتی که پیش از ایمپلنت دندان پزشک تشخیص دهد که بیمار به بیماری پریودنتال مبتلا است از روش لیزر درمانی استفاده می کند.

عوارض ایمپلنت لیزری چیست؟

همان طور که گفته شد در صورتی که در انجام ایمپلنت لیزری دقت کافی را نداشته باشیم باعث ایجاد آسیبی جدی به چشم می شود. این آسیب ممکن است ناشی از جذب انرژی لیزر توسط قرنیه یا شبکیه باشد. به همین علت حتما می بایست چشمان بیمار با عینک پوشانده شود. هر دندانپزشکی که از لیزر برای ایمپلنت استفاده می کند می بایست از ریسک های احتمالی کاملا آگاه باشد و برای استفاده از دستگاه آموزش های کامل را دیده باشد و دوره های مخصوص به آن را گذرانده باشد. (عکس دندان کامل انسان)

بخوانید
پست و کور دندان چیست؟ + چگونه دندان با پست و کور ترمیم می شود؟

بررسی تفاوت‌های ایمپلنت با لیزر و ایمپلنت معمولی چیست؟

از دیگر موضوعاتی که امکان دارد برای افراد سوال پیش آورد این است که ایمپلنت لیزری با معمولی چه تفاوتی دارد که در پاسخ به این سوال باید گفت این دو روش از شرایط جراحی گرفته تا مزایا و معایب با یکدیگر متفاوت هستند و شما باید برای انتخاب هریک اطلاعات کاملی از تفاوت هرکدام با دیگری به‌دست آورید.

در رابطه با این موضوع باید گفت که کاشت ایمپلنت با لیزر به‌طورکلی روش جدید و ساده‌تری است و بیمار درد و ناراحتی کمتری را حس خواهد کرد؛ این درحالی است که ایمپلنت معمولی خونریزی، درد و‌ عوارضی این چنینی به همراه دارد.

باید اشاره کرد که برای انجام ایمپلنت به روش سنتی، متخصص ایمپلنت لثه را شکاف می‌دهد تا به استخوان فک برسد، اما در روش ایمپلنت لیزری عکس‌برداری‌های لازم با استفاده از تکنولوژی سی تی اسکن سه بعدی انجام می‌شود و پزشک محل دقیق اعصاب و استخوان را با استفاده از تصاویر بررسی می‌کند و می‌تواند در ادامه این جراحی را با انجام برش‌های بسیار کوچک انجام دهد. (شماره گذاری دندان های شیری)

مسلما زمانی‌که برای انجام ایمپلنت دندان برش‌های کوچک ایجاد شود، عوارض بعد از آن نیز کمتر خواهد بود؛ بنابراین از دیگر تفاوت‌های ایمپلنت معمولی و ایمپلنت با لیزر می‌توان به درد و خونریزی کمتر اشاره کرد. از همین رو افرادی که نگران عوارض بعد از ایمپلنت دندان هستند می‌توانند از روش لیزری استفاده کنند تا دوران نقاهت ساده‌تر و‌ کوتاه‌تری داشته باشند.

قیمت ایمپلنت دندان با لیزر چقدر است؟

باید متذکر شد که در رابطه با هزینه ایمپلنت لیزری نمی‌توان قیمت دقیق و مشخصی را اعلام کرد، زیرا این موضوع به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد که این فاکتورها عبارتند از:

  • کلینیک دندان‌پزشکی موردنظر شما
  • دندان‌پزشکی که قرار است ایمپلنت لیزری را انجام دهد
  • نوع ایمپلنت مورداستفاده
  • کیفیت مواد مورداستفاده

بنابراین اگر قیمت ایمپلنت لیزری برای شما اهمیت دارد، باید علاوه‌بر آنکه هزینه خوبی می‌پردازید از کیفیت خوب درمان نیز بهره‌مند شوید. در نتیجه انتخاب یک کلینیک دندانپزشکی اهمیت بسیار بالایی دارد و از همین رو ما به شما عارف کلینیک را پیشنهاد می‌دهیم. در این مجموعه متخصصان ایمپلنت دندان مشغول به فعالیت هستند و بالاترین تجربه از انجام این درمان را دارند و می‌توانند بهترین خدمات را به شما ارائه دهند.

بخوانید
علت دندان درد بعد از عصب کشی + درمان خانگی و پزشکی

srp در دندانپزشکی چیست؟

جرم گیری دندان یا Scaling فرآیند ساده ای است که اگر مرتبا و به درستی انجام نشود، میتواند باعث مشکلات بسیاری مانند التهاب لثه و حتی از دست دادن دندان ها شود. جرم گیری دندان و تسطیح سطح ریشه درمان مرسوم و اصلی التهاب لثه است.

srp در دندانپزشکی

در این درمان به شیوه غیر جراحی و با deep cleaning یا تمیز کردن عمیق سطوح دندانی و برداشت رسوبات، جرم و پلاک از تمامی سطوح دندانی باعث درمان و کنترل بیماری التهابی لثه می شود. (نایت گارد قیمت)

کاربردها:

  • از بین بردن پلاک‌های دندانی

تجمع پلاک و جرم‌های دندانی بر روی سطوح دندان باعث می‌شود محیط مناسبی برای رشد و تکثیر باکتری‌ها فراهم گردد. باکتری‌های مضر باعث التهاب لثه‌ها می‌شوند، بنابراین آن‌ها به‌صورت منظم دچار خونریزی می‌گردند. هنگام مسواک زدن یا خوردن غذا احتمالاً گاهی اوقات این مورد را تجربه کرده‌اید،

بدون آنکه در ظاهر لثه‌ها اختلالی باشد، ممکن است دچار خونریزی گردند. این حالت معمولاً جزء مرحله اولیه بیماری‌های لثه در نظر گرفته می‌شود که به آن ژنژیویت (التهاب لثه) می‌گویند. در صورتی‌که شما به التهاب لثه مبتلا شده باشید، دندانپزشک از طریق جرم‌ گیری و بروساژ تمام دندان‌های شما را تمیز کرده و سطح آن‌ها را شستشو می‌دهد،

همچنین ممکن است برای شما یک دهان‌شویه ضد باکتری حاوی کلرو هگزیدین تجویز شود و در کنار آن نحوه صحیح مسواک زدن و نخ دندان کشیدن آموزش داده می‌شود.

  • پیشگیری از بیماری پریودنتال یا التهاب و عفونت لثه

اکثر افراد مسن به‌نوعی از بیماری‌های مربوط به لثه رنج می‌برند. برای جلوگیری از رشد و توسعه بیماری‌های لثه، دندانپزشک می‌تواند درمان‌های پریودنتال را تجویز نماید، و یا تمیز کردن عمیق دندان‌ها را توصیه کند. از طریق تمیز کردن عمقی دندان‌ها باکتری‌های مضر از بین رفته و محیط برای ترمیم و بهبودی بافت‌های لثه فراهم می‌شود.

بخوانید
جراحی لثه چیست؟ + معرفی انواع مختلف جراحی لثه + جراحی لثه برای چه کسانی تجویز می شود و روند درمانی آن چگونه است؟

مراقبت‌های لازم بعد از انجام ایمپلنت لیزری

توجه داشته باشید که مراقبت‌های لازم بعد از انجام ایمپلنت لیزری امری بسیار مهم است؛ زیرا در صورت عدم مراقبت کافی، قطعا نتیجه مثبتی از ایمپلنت حاصل نمی‌شود. از آن‌جایی که در حال حاضر هزینه‌های ترمیم دندان و ایمپلنت افزایش پیدا کرده است شما باید نهایت مراقبت را پس از انجام این جراحی و برای بهبود وضعیت سلامتی انجام دهید. (آمپول بی حسی دندان)

مورد اول در رابطه با مراقبت بعد از ایمپلنت به ارتودنسی مربوط می‌شود. چنانچه قصد استفاده از قطعات ارتودنسی، مانند براکت، برای ترمیم دندان‌ها دارید، این کار باید با هوشیاری کامل انجام گیرد تا نیروی بیش‌از حدی به ایمپلنت وارد نشود. در صورتی که به دنبال درمان ارتودنسی هستید، بهتر است قبل از آغاز درمان، با پزشک خود در مورد نحوه استفاده از قطعات ارتودنسی صحبت کنید.

ایمپلنت دندان با لیزر

مورد دوم به تمیزکاری دهان و پاکسازی دندان‌ها باز می‌گردد. برای پاکسازی دهان پس از جراحی، باید از مسواک نرم و خمیر دندان مناسب استفاده کنید. این کار باعث از بین رفتن باکتری‌ها و مواد غذایی از دهان شما می‌شود و احتمال خطر عفونت و التهاب به حداقل خواهد رسید.
توجه داشته باشید که برای بهبود التهابات محیط اطراف ایمپلنت لیزری، باید روزانه چندین بار دهان خود را با آب بشویید. این کار باعث از بین رفتن باکتری‌ها و همین‌طور مواد غذایی موجود در بین فضاهایی که در طول جراحی ایجاد شده‌اند می‌شود. در صورتی که بعد از جراحی درد دارید، از مسکن‌های تجویز شده توسط پزشک استفاده کنید.

این کار باعث کاهش درد و بهبود وضعیت شما خواهد شد به جز این، برای کاهش درد و التهاب، باید از مصرف غذاهای سرد و نرم استفاده کنید و مصرف غذاهای سخت و گرم را به تعویق بیاندازید. مورد مهم دیگر خودداری از مصرف سیگار و الکل است. برای کاهش التهابات، باید در دوران بهبودی ایمپلنت لیزری از سیگار و الکل خودداری کنید و اگر پزشکتان مراقبت‌های دیگری پس از جراحی به شما پیشنهاد داده، بهتر است به آن‌ها عمل کنید تا در مدت زمانی کوتاهی بهبودی حاصل شود.

بخوانید
لایت کیور دندانپزشکی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

آشنایی با ایمپلنت لیزری در تهران

ایمپلنت دندان با لیزر در تهران یک پیشرفت در زمینه دندانپزشکی است که جایگزینی کمتر تهاجمی و بسیار موثر برای ایمپلنت های دندانی سنتی ارائه می دهد. این روش از فناوری لیزر برای کاشت دقیق ایمپلنت استفاده می کند که در نتیجه زمان بهبودی کمتر شده و خطر عوارض کاهش می یابد.

ایمپلنت دندان با لیزر در تهران یک تکنیک پیشرفته است که شامل استفاده از انرژی متمرکز لیزر برای آماده سازی دقیق محل کاشت در استخوان فک است. این فناوری حداقل اختلال را در بافت های اطراف تضمین می کند و باعث بهبود سریع تر و کاهش ناراحتی برای بیمار می شود.

لیزر برای ایجاد یک سوراخ کوچک در استخوان فک که در آن ایمپلنت قرار می گیرد استفاده می شود. دقت این فرآیند بی نظیر است و کاشت دندان با لیزر را به انتخابی ارجح برای بسیاری از افرادی که به دنبال ایمپلنت دندان هستند تبدیل می کند.

  • جرم گیری دندان با لیزر در تهران
  •  لمینت دندان در تهران
  • عصب کشی دندان با لیزر در تهران
  • کشیدن یا جراحی دندان عقل با لیزر در تهران

مزایای ایمپلنت لیزری در تهران

ایمپلنت دندان با لیزر در تهران مزایای زیادی دارد و آن را به گزینه ای جذاب برای افرادی که نیاز به ترمیم دندان دارند تبدیل می کند. برخی از مزایای کلیدی عبارتند از:

  • بهبود سریعتر : ماهیت دقیق فناوری لیزر باعث بهبود سریعتر می شود و امکان بهبود سریعتر و ادغام ایمپلنت را فراهم می کند.
  • حداقل ناراحتی : این روش کمتر تهاجمی است و در نتیجه درد و ناراحتی در حین و بعد از کاشت کاهش می یابد.
  • حفظ بافت سالم : فناوری لیزر تضمین می‌کند که بافت‌های سالم اطراف بدون تأثیر باقی می‌مانند و ساختار طبیعی دهان را حفظ می‌کنند.
  • کاهش خطر عفونت : استفاده از لیزر به دلیل ماهیت استریل و دقیق، خطر عفونت را کاهش می دهد.

مراحل ایمپلنت دندان با لیزر در تهران

ایمپلنت لیزری در تهران شامل چندین مرحله برای اطمینان از موفقیت و ماندگاری ایمپلنت است. در ادامه مراحل معمولی آن ارائه شده است:

  1. ارزیابی اولیه : دندانپزشک شما یک معاینه کامل برای تعیین مناسب بودن شما برای این روش و ایجاد یک برنامه درمانی شخصی انجام می دهد.
  2. آماده سازی لیزر : یک لیزر تخصصی برای ایجاد یک سوراخ کوچک در استخوان فک در محل برنامه ریزی شده ایمپلنت، با دقت و حداقل اختلال بافت استفاده می شود.
  3. کاشت ایمپلنت : ایمپلنت دندان که معمولاً از تیتانیوم ساخته شده است، با استفاده از فناوری پیشرفته لیزر در محل آماده شده قرار می گیرد.
  4. بهبود : پس از کاشت، یک دوره بهبودی لازم است تا ایمپلنت با استخوان فک ادغام شود و پایه محکمی برای دندان مصنوعی تشکیل دهد.
بخوانید
رادیولوژی فک و صورت چیست و چه کاربردی دارد؟ + معرفی متخصصان رادیولوژی دهان و فک و صورت در سنندج

سخن پایانی

شما در این مقاله با ایمپلنت لیزری آشنا شدید. همچنین از کاربرد لیزر و مراحل انجام آن آگاه شدید. اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

کاربرد لیزر در آماده سازی اولیه کاشت ایمپلنت چیست؟

در این روش می ‌توان از لیزرهای بافت سخت مانند Er: YSGG به منظور آماده سازی اولیه کاشت ایمپلنت به جای میکرو موتور استفاده کرد. در این روش از لیزر برای برداشتن بافت نرم و صفحه کورتیکال استخوان با یک الگوی دایره ای تا حدود ۲ تا ۳ میلی متر استفاده می شود سپس مابقی ناحیه توسط ابزارهای دستی آماده می شود. برخلاف ابزارهای قدیمی دندانپزشکی، نوک لیزر به هیچ عنوان نمی لغزد و خطا ندارد به همین علت زمان بهبود بافت پس از استفاده از لیزر بسیار کوتاه تر خواهد بود و درد و ناراحتی بیمار را نیز کاهش خواهد داد.

عقب بردن لثه ( Gingival Retraction) با لیزر چگونه است؟

هدف از عقب بردن لثه، دسترسی به مواد قالب زیر مارجین های اباتمنت و ایجاد فضایی است که مواد قالب به ضخامت کافی دست پیدا کنند تا در مقابل پارگی مقاوم شوند. عقب بردن بافت های لثه با ابزار مکانیکی مانند کردها که معمولاً در اطراف دندانهای طبیعی مورد استفاده قرار می گیرند.
موجب زخمی شدن شیار اپیتلیال (junctional epithelium) اطراف پروتزهای دندانی ایمپلنت می شوند. نیرویی که برای کاشت کرد مورد استفاده قرار می گیرد ممکن است از ظرفیت تحمل نیروی بافتهای اطراف ایمپلنت بیشتر باشد و موجب زخمی شدن آن بافت ها شود و درنتیجه اتصال پروتز دندانی به خوبی انجام نگیرد.

پیشنهاد ما به شما

عنبیه شناسی چشم

عنبیه شناسی چشم

ایریدولوژی ادعا می کند که می تواند بیماری ها را از طریق بررسی دقیق عنبیه …

دیدگاهتان را بنویسید