قیمت پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان چقدر است؟

بعضی مواقع کاشت ایمپلنت بلافاصله پس از کشیدن دندان انجام نمی‌شود. استخوان معمولاً با عدم حضور دندان کوچک شده و منجر به تخریب شدید استخوان می‌گردد. علت این تحلیل استخوان ضعف بدن فرد نیست بلکه فرآیندی طبیعی است. چنانچه لازم باشد کاشت ایمپلنت برای این افراد انجام شود باید استخوان بیشتری موجود باشد تا بتوان ایمپلنت را به آن محکم کرد. در این حالت از پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان استفاده می‌شود. در این مقاله با جراحی پیوند استخوان برای ایمپلنت، انواع پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان، هزینه (قیمت) پیوند استخوان می‌پردازیم.

قیمت پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان چقدر است؟

پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان چیست؟

روش‌های زیادی برای بازیابی استخوان وجود دارد که استخوان فک می‌تواند ایمپلنت را بپذیرد. این روش‌ها پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان نام دارد. در هنگام گذاشتن ایمپلنت وقتی ناحیه‌ای از فک استخوان باریک شود یک تکه استخوان از از یک نقطه از فک بیمار برداشته می‌شود و به آن ناحیه متصل می‌شود. که به این روش پیوند استخوان خودی می‌گویند. در مدت شش ماه این استخوان به استخوان فک جوش می‌خورد و ناحیه برای ایمپلنت دندان آماده می‌شود. سپس می‌توان ایمپلنت‌ها را در ناحیه قرار داد و روی آن تاج گذاشت. با این سیستم بیمار دارای دندان‌های کاملاً کارآمد هنگام غذاخوردن می‌شود. در ادامه به بررسی انواع پیوند استخوان و قیمت جراحی پیوند استخوان می‌پردازیم.

بخوانید
علت بوی بد دهان چیست؟ + بررسی دلایل بوی بد دهان و معرفی راه حل‌های عالی برای رفع بوی بد دهان همراه با عکس

انواع پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان

برای پیوند روش‌های متعددی وجود دارد که هر کدام بسته به نوع فک و مشکلات بیمار کارایی خاص خود را دارند. در ادامه به سه روش اصلی برای پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان می‌پردازیم:

پیوند ساکت (به انگلیسی: socket graft)

استخوانی است که هنگام کشیدن دندان اضافه می‌شود و بلافاصله پس از اینکه دندان کشیده شد ماده‌ی پیوند استخوان به حفره تزریق می‌شود، استخوان ترمیم می‌گردد و می‌توان کاشت ایمپلنت را انجام داد. سپس دندان روی آن قرار می‌گیرد. در مواردی که تحلیل استخوان بیشتر باشد از روش دیگری استفاده می‌کنیم.

پیوند بلوک استخوان (به انگلیسی: Block Bone Graft)

ابتدا یک بلوک استخوانی در ناحیه موردنظر قرار می‌دهیم تا منطقه تحلیل رفته را جبران کند. بلوک‌ها با شکل و ‌اندازه‌ی خاص تهیه می‌شوند و در محل مدنظر پیچ می‌شوند. چهار الی پنج ماه طول می‌کشد تا استخوان ترمیم شود بعد از ترمیم امکان کاشت ایمپلنت وجود دارد. اگر امکان استفاده از بلوک‌ها نباشد از پودر استخوان استفاده می‌کنیم و روی آن را می‌پوشانیم.

بخوانید
درباره ی ناهنجاری اپن بایت بخوانید

این پیوند هم باعث رشد و هم ترمیم استخوان می‌شود. پس از ترمیم ایمپلنت کاشته می‌شود، جوش می‌خورد و دندان روی آن قرار م‌یگیرد.

پیوند سینوس لیفت(به انگلیسی: sinus lift)

 زمانی که دندان‌های آسیاب فک بالا را از دست داده باشید این روش گزینه‌ی بهتری خواهد بود. از آنجایی که پس از از‌دست‌دادن دندان ممکن است سینوس‌های شما به سمت پایین آمده و جای خالی دندان از دست رفته را پرکنند در این روش جراح سینوس شما را به حالت قبلی بازگردانده و محل مورد نظر جهت پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان آماده می‌شود.

انواع پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان

مزایا و معایت پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان

روش‌های پیوند استخوان مطمئن هستند و با به کارگیری تکنولوژی‌های جدید همچنان موفقیت آمیز مانده‌اند  اما هنوز به طور صد در صد موفقیت آمیز نیستند و نیاز به تلاش‌های بیشتری در این راستا وجود دارد.

معایب

مشکلات اصلی که ممکن است رخ دهند به شرح زیر است:

  • عدم رشد استخوان
  • عفونت و پس زدن عمل: ممکن است در موارد نادر پیوند پس زده شده و بدن بیمار پیوند را قبول نکند.
  • درد: ناحیه‌ای که شما در آن عمل جراحی انجام داده‌اید ممکن است ورم کرده یا کبود شود و ممکن است مدت زمان کوتاهی بعد از اینکه عمل جراحی را انجام دادید در این بخش خونریزی داشته باشید.
  • حساسیت دندان‌های شما بعد از عمل جراحی ممکن است به غذاهای سرد و گرم بیشتر شود.
  • ممکن است ریشه‌ی دندان‌ها پس از عمل جراحی دچار پوسیدگی شوند.
  • اضافه شدن هزینه پیوند استخوان اضافه به قیمت ایمپلنت دندان
بخوانید
عصب کشی دندان عقل + نکته های گفته نشده!

همه این مشکلات معمولاً با آنتی بیوتیک‌های مناسب و مسکن‌ها درمان می‌شوند اما همچنان مزایا بر معایب پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان برتری دارند.

مزایا

قبل از این جراحی همه این سوال مهم را دارند که آیا این روش مزایایی هم دارد؟ مهم‌ترین مزیت این روش پایداری و استحکام دندان‌ها است. در صورتی که عمل شما با موفقیت کامل انجام شود ایمپلنت به راحتی در استخوان قرار خواهد گرفت و عمل کاشت به صورت دائمی انجام می‌شود. ضمن اینکه این روش اگر به درستی صورت گیرد فک شما قوی شده و روند بهبودی شما نیز با سرعت بالاتری پیش می‌رود. پیوند استخوان، دندان جدیدی در اختیار شما قرار می‌دهد که در کل زندگی‌تان همراه شماست.

هزینه (قیمت) پیوند استخوان

هزینه (قیمت) پیوند استخوان برای ایمپلنت

قیمت پیوند استخوان، بسته به میزان مواد و استخوان مصرفی، نوع فک و میزان مهارت پزشک بسیار متفاوت است. همچنین جنس و نوع مواد استفاده شده بسیار اهمیت دارد. قیمت ایمپلنت دندان در خارج از ایران بسته به همه موارد گفته از 200 تا 1200 دلار هزینه دارد اما برای پزشکان ایرانی معمولاً این هزینه بسیار کمتر است. هزینه پیوند استخوان متغیر بوده و به نوع پیوند بستگی دارد. اما به طور تقریبی هزینه آن حدود ۲.۰۰۰.۰۰۰ تومان می‌شود که به قیمت ایمپلنت دندان اضافه می‌شود.

بخوانید
درمان ریشه دندان چگونه است؟ + متخصص درمان ریشه یا اندودنتیست کیست؟

هزینه جراحی سینوس لیفت به همراه پیوند استخوان

گاهی ممکن است استخوان فک برای ایمپلنت مناسب نباشد. در این شرایط از جراحی سینوس لیفت استفاده می‌شود. سینوس لیفت جراحی کاشت دندان را آسان‌تر می‌کند. با این روش استخوان فک بالا افزایش پیدا کرده و جا برای کاشت دندان باز می‌شود.

در سال ۱۴۰۱ قیمت سینوس لیفت Closed به طور میانگین ۳٫۵۰۰٫۰۰ تومان و قیمت سینوس لیفت Open ۶٫۵۰۰٫۰۰ تومان است.

برای پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان به کجا مراجعه کنم؟

همانطور که می‌دانید همه‌ی دندانپزشک‌ها این جراحی را انجام نمی‌دهند و شما برای این کار باید به متخصص دندانپزشک جراح فک و صورت که تجربه‌ی کافی در این زمینه داشته باشد مراجعه کنید. امروز با گسترش روز افزون تکنولوژی و به وجود آمدن سایت‌های نوبت دهی و معرفی پزشکان این کار تا حد بسیار زیادی آسان شده است. کافی است با جستجو در اینترنت به یکی از این سایت‌ها مراجعه کنید و دندانپزشکان معتبر در شهر و محل زندگی‌تان را بیابید. مزیت اصلی این سایت‌ها این است که شما با مراجعه به صفحه‌ی پزشک می‌توانید نظرات سایر کاربرانی را که به آن پزشک یا دندانپزشک خاص مراجعه کرده‌اند مشاهده کنید و انتخاب درستی داشته باشید.

  • لیست دندانپزشکان تهران (https://doctoreto.com/doctors/speciality/dentist/city/tehran)
  • لیست دندانپزشکان شیراز(https://doctoreto.com/doctors/speciality/dentist/city/shiraz)
  • لیست دندانپزشکان مشهد(https://doctoreto.com/doctors/speciality/dentist/city/mashhad)
  • لیست دندانپزشکان اصفهان(https://doctoreto.com/doctors/speciality/dentist/city/esfahan)
  • لیست دندانپزشکان کرج(https://doctoreto.com/doctors/speciality/dentist/city/karaj)
بخوانید
شناخت انواع بیماری های دهان و فک و صورت + عملکرد متخصص بیماریهای دهان و فک و صورت چیست؟

نتیجه گیری

در این مقاله به بررسی پیوند استخوان برای ایمپلنت دندان، انواع جراحی و قیمت جراحی پیوند استخوان پرداختیم و روش‌های گوناگون آن را بررسی کردیم. دندان یکی از مهم‌ترین اعضای بدن انسان است که نبود هر کدام از این مروارید‌های سفید و نعمات الهی سختی‌ها و رنج زیادی را متحمل هر کدام از ما می‌کند. استفاده از روش‌های پزشکی جدید کمک می‌کند ما در نگهداری و حفظ دندان هایمان بیشتر از گذشته نقش داشته باشیم. اما قبل از اینکه کارمان به این مرحله برسد بهتر است بیشتر مراقب دندان‌هایمان باشیم.

اگر شما هم این عمل جراحی را انجام داده‌اید یا تجربیاتی در این زمینه دارید با ما و سایرین در میان بگذارید.

پیشنهاد ما به شما

مواد دهانشویه ی خوب

دهان شویه چیست و از چه موادی تشکیل شده است؟ + آموزش روش استفاده از دهانشویه + ویدیو

دهانشویه چیست سؤالی است که راه‌های سلامت هرچه بیشتر دندان را برای شما روشن می‌کند. …

دیدگاهتان را بنویسید